Renault

Master

Ontdek de Renault Master bij Vansteeland Brugge. Deze dynamische bestelwagen is uw ideale bedrijfsvoertuig. Met meer dan 180 versies biedt de Renault Master zeer uitgebreide configuratiemogelijkheden om tegemoet te kunnen komen aan al uw zakelijke wensen.

GVW

2,8 – 4,5 ton

Renault

D

Ontdek de Renault Truck D bij Vansteeland Brugge! De Renault Truck D is een multi-inzetbare truck die eenvoudig op te bouwen is voor iedere inzet. De ontwikkelde voorbereidingen op het gebied van montage en elektrische installatie vereenvoudigen de opbouwfase voor ieder type carrosserie.

GVW

10 – 26 ton

Renault

C

De Renault Truck C is het geschikte voertuig voor de bouwsector! Deze Renault truck heeft een uitzonderlijk groot laadvermogen, een enorm comfort en bespaart nog meer brandstof dan voorgaande modellen zodat u een maximaal rendement behaalt.

GVW

19 – 26 ton

Renault

K

Ontdek de Renault Truck K bij Vansteeland Brugge! Het K gamma beschikt over de nieuwe Euro 6 motoren die u een uiterst zuinig voertuig verzekeren met een ongeëvenaard prestatieniveau. De toegankelijkheid van de cabine en de carrosserie staan volledig in het teken van het dagdagelijks werk van de bestuurder.

GVW

19 – 50 ton

Renault

T

Ontdek de Renault Truck T bij Vansteeland Brugge! Het is de ideale truck voor lange afstanden, mede door zijn kracht en zuinigheid. Bovendien geniet u van oneindig veel comfort in de cabine.

GVW

19 – 26 ton